Wednesday, December 5, 2012

Tak De Topik ~

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt ;)

Samat pagi dan tengah hari yg hampir menjelang =P

Seminggu tak berupdate blog. aku tak de pape nk update. Life macam biase-biase jek. Tak busy, x sebOk , xde kecoh mane.. Ujung minggu pun Ok-Ok je la. Nak kate bosan tak de la pun. Okeh. aku ujung minggu lepas bermastautin di Dungun jek. Tak ke mane-mane. Duk abeskan bace Novel Awak Suke Saye Tak by Melur Jelita. Novel tu best. Duk terbayang je watak Hilman Yong tu <3 <3

Minggu ni cam biase jugak. Tak ade ape yg best. Melainkan menanti sesuatu yg tak 'kunjung tiba'. Ni baru start part nak bebel. aku bukan spesis Org yg akan call Or sms Org sesaje.. aku paling nyampah kalu aku call seseorang tu banyak kali atas urusan yg URGENT dan Org tu tak reti nk pick up call. Okeh. maybe dat time dia busy, tido Or etc. Tapi bOleh x tolong return balik call tu. Kalu Org call / sms lebih dari 1 kali bermaksud ade mende yg penting la tu kan..

Phewww.. Dah, stop pasal cite tu.. Aku tengah amik mood nak re-type report yg aku ilangkan soft copy. Sungguh menyeksakan. Nak taip satu satu hoi. Alahai.. Nasib la kan. Sape suh aku ilangkan. Padan muke utk diri sendiri.

Okeh. Ni ade lagik 1 cite. Semalam ade sorang makcik datang Opis aku. Ade hal keje. So, hal keje tu melibatkan anak dia. Mase aku tengah duk terangkan hal tu kat makcik tu, anak dia boleh bangun dan blah cam tu jek. Oh my... Dah la hal tu berkaitan dengan dia. Yg paling aku bengang, anak dia bangun cam tu je tanpa tunggu maknye, Dah la makcik tu punye la payah nak bangun dan jalan, anak dia tak de nak tunggu or bantu mak dia pun.. Kesian makcik tu.. dan pagi ni pulak, pepagi lagik makcik tu call, tanye hal semalam tapi x cakap ngan aku, cakap ngn Che Mat Nor. Mak cik tu a lil bit tensen ari ni, so terlepas tempias kemarahan kat Che Mat Nor. So, pade aku la kalu ye pun berserabut ngan segala macam hal, tak boleh ke kalau tak lepaskan kat Org lain.. Dah le nak mintak tolong Org, pastu marah plak.. kecik ati tau..

Stop cite pasal makcik anak beranak tu. Fesbuk aku dh macam terbiar. Aku update status, tapi aku tak balas ape yg Org komen. kecik ati kot. eh eh, bukan kecik ati kat Org yg komen tau.. tapi kecik ati bab lain..

Esok, last day keje utk minggu ni. Hoooreeeeey..

Adios. K.Bai

p/s : aku still duk tercari mood rajin aku selame ni yg dah lesap ke ceruk Bumi

p/s/s : aku jenis tak suke manusia yg tak reti nak bagi respons. grrr

2 comments:

_naJw@_~. said... [Reply]

eeii stresnya kena tempias org lain. lol xbaik buat macam tu kat org lain.

Nuyue Jannah said... [Reply]

@_naJw@_~. memang stress Okeh! haha

tt