Monday, November 5, 2012

Sayang ~ Shae

www.tips-fb.com

Sayang by Shae <3



Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

p/s : ni lagu peberet aku buat mase ni :) cam mane ntah bOleh terjebak :) tapi lagu ni catchy je. Layan je. Tak menyesakkan Otak sangat bile dengar *senyumsenyum*

Mungkin lagu ni kene ngan situasi aku sekarang kot kecuali part 'Ku harap cintamu tak kan berubah*
sebab tak de sape-sape pun yg berkaitan ngan auat tu *sedih*

Okeh, kali ni 'jatuh tangga' lagik. dah buat confession. aku rase cam ngok ngek je mase buat confession tu. Maybe Org tu tak expect situasi cam tu akan terjadi. Ade benda yg berlaku tanpa memerlukan sebarang sebab :) dan saye pun tak de sebab musabab untuk pengakuan berani mati tu *pitam*

Ape yg aku rase, lebih lega sekarang neh. Walaupun tak de sebarang respon *sabar menanti*
Tapi keadaan masih terkawal dan tak de 'jurang' yang wujud
Alhamdulillah. tak de pape yg berubah :) dan semOga keadaan akan kekal begitu selamanye :)

*senyumsenyumsorangsorang*

Dear awak, saye masih waras dan saye tau ape yg saye perkatakan :) saye tak memerlukan sebab untuk menyukai awak  :P
Setiap manusia ade kelebihan, ade tarikan tersendiri tanpa kite sedari semua tu :)
Walaupun kadang-kadang saye rase awak la makhluk paling garang kat dunia ni :P *ampun*
saye selesa dengan keadaan sekarang.

 saye tak tau mane datang  perasaan tu :)
saye tak pinta perasaan tu wujud dalam diri saye :)
saye tak mintak perasaan ni berbalas..
saye sayangkan persahabatan kite :)

p/s/s : ni bukan sesi luahan perasaan cume saye nk express ape aku rase skarang neh :)

p/s/s : awak, saye pernah cube 'buang' awak, tapi saye tak 'mampu' T_T

3 comments:

Emilia said... [Reply]

eeeeeeeeeeeee!! xtahan!

Emilia said... [Reply]

eeee....tu je?

Nuyue Jannah Bt Muhammad said... [Reply]

@Emilia Ngeee :) Berani kan aku wat entry neh :P

tt