Wednesday, May 27, 2015

KEPUTUSAN ~

www.tips-fb.com


Assalamualaikum wbt 

=) 

Last week ade a misscalled. No phone tu bile search kat Google, keluar Official Number for KSU KPM's Office. Erhh ape hal pulak kan dah 2 tahun tak berkecimpung dalam sesuatu yang tak berkaitan langsung tu kan. Try call tapi tak dapat. Biar la. Kalau penting, mesti diaorang akan call balik kan. Sampai la hari Isnin lepas, nombor yang same muncul lagik. Nak pick up ngan tak nak tu same banyak. Tawakkal je la. Mane tau urgent matters kan. 

Erm... Alhamdulillah. Berita yang menggembirakan di ketika pelbagai perkara sedih melanda. 
Tapi disebabkan berita tu tetibe jadi tak reti buat keputusan. Called Incek Abang, ask for his opinion. Erm jawapannye 'Its up to U'. 

Last last yang jadik mangsa Mr Boss. Mr Boss kate accept the offer. Chance never comes twice. Ye betul tapi rase macam tak brape nak  proper tinggalkan projek kat sini dalam keadaan suam suam kuku. 

Pasal gaji aku tak fikir sangat. Tapi bile fikir pasal penempatan. Ermmmmmm. Tanggungjawab banyak kat sini. Susah nak ulang alik andai kate berada di luar Terengganu nanti. Lemah.

Puan BFF kate buat Istikharah. Itu semestinye. Cume keadaan skarang hati tak berape nak tenang. Nak kene cool down kan dulu jiwa. Bagi free mind dulu, baru senang sikit kan. 

Ape pun keputusan aku lepas ni, aku harap tak kan ade orang yang kecewa. Tapi kalu kecewa pun, confirm la aku yang rase. 

Aishhhhhhhh

Hey U, Awak Kat Maneeeee????

I Need U! 


2 comments:

Cheah Zinnirah said... [Reply]

wow offer best ke Nuyue?? Congratulation & good luck

Anok Pok Mat Kapok said... [Reply]

Erkkkk boleh tahan jugak Cheah tapi hati berbelah bagi

tt