Monday, April 30, 2012

dari TIMUR ke UTARA #part1

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt ..

hye kengkawan ;) aku baru pas jalan2 pusing2 dari timur ke utara ;P penat weh bile dh lame x travel jauh2 neh.. walaupun awal bulan ari tu dah merayap ke KL, ujung bulan dah sampai ke Utara plak. Sebenarnye ni adalah UNEXPECTED siri jalan2 punye la.. ingatkan ujung bulan nak duk bertape kat Office. memandangkan abang ipar aku nak ke Kedah, ngamik anak sedara beliau yang dah tamat matrikulasi, ni adelah peluang terbaek untuk menjenguk UUM terchenta ;)

Kiteorang bertolak dari Dungun , 7.00 am on 25th April 2012, ari Rabu. so, maknenye aku cuti 2 ari minggu lepas.. Aish lame x menuju ke arah utara, perjalanan tu terase cam jauh giloss.. Hampir 12 jam gak, perjalanan + berhenti2 makan. bukan sekali berhenti yerk. banyak kali ;)

tapi yg paling syok, perjalanan selepas Hentian Titiwangsa.. Malas nk taip pepanjang.. Tangan penat duk key in nombor :P Layankan jek gambor pemandangan ni yerk :)


p/s : mintak maap yerk gambor tertongeng2 skali =.= malas nk rotate :P

2 comments:

sentebale-hk said... [Reply]

pemalash...sampai mateku juge naik juling nengok gambau unrotated ang ni....nyampashhh!

Nuyue Jannah Bt Muhammad said... [Reply]

@sentebale : mls nak rotate :P

tt