Monday, July 27, 2015

Cerita Pasca Raya

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt

=) 

Aku kan masuk keje dh hari ke 6 raye. Macam lame je tinggalkan office. Tapi sebelum ni pernah jugak tinggalkan lame lame. Tapi Baby K aku ni tak de la mati pulak. Kali ni kering kontang terus jadi hitam legam wehhhhh. Sedih tauuuu. Bersalah pulak rasenye dengan Baby K ni 

T_________________T


Gambar bawah tu mase on the way balik dari housewarming Kak Ika kat Banggil Katong. Semua muke dah kekenyangan. Eh lepas tu singgah pulak open house Che PA BPA. Majlis dah tutup, tapi gamble je pegi :P 



Sampai TUMPU melepak lagi kat Lot 7 sampai ke lewat petang. 
Ermmm esok malam nak angkut barang masuk rumah baru. Tadi kunci dah g amik. Mintak mintak rumah baru ni okeh je la lepas ni. 

Chow!

2 comments:

cik hani said... [Reply]

kita balik kampong 6 hari..pokok pun layu semuanya mintak air..kesiann

Anok Pok Mat Kapok said... [Reply]

@cik hani

Aah cik Hani dengan cuaca panas sekarang ni kan, lagik la pokok cepat mati

tt