Tuesday, April 7, 2015

Campur Aduk ~

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt 

=) 

Hoi dah start bencinta nak update blog neh.Kan. Semangat berkobar time awal tahun jek. Skarang? Hahahaha sendiri mau paham 

1. Ni last 2 weeks rasenye. Celebrate birthday Puan Mak. Unplanned event kekdahnye. Balik keje redah jem kleng di tengah tengah Bandar KT nak ke Secret Recipe. Padahal Dungun pun ade jugak SR ni. Hahaha. Nak amik Choc Indulgence, eh tetibe tekak rase meremang semacam, amik Choc Cheese Berries ni. Sedap gak. Along paksa Puan Mak potong kek. Haha. Incek Abang sponsored pizza ngan kepsi. Mekasihhhhhhh


2. The best laksa penang sejak aku bermastautin di Gong Badak.  Beli kat Kedai Pok Por. Katenye made by student UMT. Sedapppppppp! 


3. Double cheese burger by Mcd. My fav eva! Dapat sebijik tak cukup weh. Kena makan 2 baru puah hati Cik Perut Kesayangan. Muahahahaa


4. Bak Kak Kay bagik ikan parang. So, tercipta la asam pedas ikan parang. 1st trial. Menjadik! Bangga giler tau. Jenuh cari bunge kantan weh. Dah la cekik darah seketul RM 2.39! Apehal mahal sangat eh???? Buka esbok ade lagik saki baki telur masin 2 minggu lepas, so kawankan ikan masin dengan asam pedas ni. Perghhh mabeless... Matik ar puji masakan sendiri. Hahahaa

Dah. Memang sesaje nak tayang makanan. 

Adios 



0 comments:

tt