Saturday, July 20, 2019

Campur Campur ~

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt 

=) 

Hye korang. Berbulan tak update kan. Jujur jawapan, aku MALAS!
Korang semua ape cerita? 
Aku banyak cerita tapi aku main random je la letak dalam ni.

Raya. 
Raya korang macam mane? Gile aku ni kan, dh masuk bulan Zulkaedah nk tanye pasal raye lagi. Lagi sebulan nk raya Haji pulak dh. Hahaha. Tapi peduli hape aku. Aku nk tayang jugak gambar raye. 



Raya pertama kami beraya kat Losong. 
Hari ke dua pg rumah makcik, lepas tu ke Felda Kerteh 2. 
Raya ke 3 dekat rumah je la. 
Gambar lain aku malas nk share dh. 

UMNO 

Bahagian aku ni dh settle semua perwakilan sayap dan bahagian. Lega. 


Gambar banyak. Tapi aku nk share yg ni je. 

Sekolah.

Aah aku jadi rakyat kepada kerajaan sekolah skrg ni. Kawan dgn budak budak pulak. Tak pe la rezeki aku ke situ. Aku terima dengan redha. Hehehe. 

Lagi? 
Aish malas dh nk sambung. Aku letih. Bye!



2 comments:

ambe said... [Reply]

wah... sy pun raya Tganu tahun ni..
Sebelum ni 6x raya rumah mertua je di Perak..
Saya pun update entry raya sehari sblm syawal habis..
kira bas terakhir la..hehe

Anok Pok Mat Kapok said... [Reply]

@ambe Saye memang tetiap tahun raye Terengganu

tt