Monday, March 11, 2019

QUICK AND SHORT ONE!

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt 

😏😏😏😏😏😏😏😏😏

Hola.. 
Lame gile tak update kan. 
Kikikiki. 
But this one just a short and quick update.
Alhamdulillah. 
Im getting better. 

Aku baru habis kontrak guru ganti kat SK Sura. 
Then akan sibuk dengan persidangan UMNO Cawangan. 
Membawak kepada program G-Kom bulan April. 

Yg bulan lepas punye dh settle.
Aman bahagian idop walaupun aku rase dlm 40 percent je aku berpuas hati dgn overall program tu. 
Kahkahkah. 
Kalu en wan bace blog ni memang dia tepuk dahi la. 
KahKahkah. 
Cerewet kan saye?

Untuk program April ni tak pe la 
Program dengan orang yg dh biase hadap cerewet aku. 
Semoga bertabahla ye..
Kikikiki. 

Kadang kadang tak de la cerewet mane pun, saje nk tengok org lain peka dengan tugas sendiri tak 

Ok.
Chow dulu. 
Minit cawangan tak settle lagi. 

Adios!

0 comments:

tt