Sunday, November 15, 2015

Makanan Makanan dan Makanannnnnnn ~

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt 

=) 

Saje nak update pasal makanan. Bior le orang kate gile ke hape. Hahahahaahahahaah



Ni last two weeks punye hal, Ika ngan Leli tak de kat Office, pastu tak reti nk breakfast ke mane. Jadinye, mcd je la paling senang. Ermmm sedapnyeee hot coffee ni



Pastu sosej ready made bawak bekal g office. Makan banyak banyak, pastu rase pening pening sebab terlebih seasoning. 



Rempeyek ni de bomb! Beli kat Sabasun. Krup krap duk kunyah dalam office. 



Megi rebus ala ala mee rebus hari Sabtu, sebab aku memang dah tak reti nak masak ape, memandangkan duduk sorang sorang. Pastu Farah & Farah balik, aku paksa budak 2 orang ni pulak makan. Hahaha 


Roti bakar instant. Haha sapu planta, pastu tepek kat kuali. Senang. Toaster tak de. Nak makan, sapu kaya banyak banyak. Ni pun aku buat banyak banyak, pastu paksa Farah & Farah makan. Hahaha 



Nasi minyak ayam guringgg 2 ketul. Ni hahaha ade amukan kegilaan ayam guringgg minggu lepas. 2 ketul sekali sebat. Memang nikmat yang amat arhhhhhh


Babai!








1 comments:

cik hani said... [Reply]

Sedap nasi minyak...
Kat Terengganu senang nak cari nasi minyak walaupun bukan musim orang kawen.. since duk Klang ni, kalau nak nasi minyak masak sendiri la jawabnya

tt