Tuesday, August 11, 2015

Update Sikit Sikit

www.tips-fb.com


Assalamualaikum wbt 

=) 

Makin dah jarang update entry ni. Campur pulak unisza dah start block few websites on working hours so, memang mendapat la kan. Malas nak pakai mobile data sendiri. Kikikikiki

Layan mcd sorang sorang kat bus stand KT. Kebulur yang amat lepas tu tak tau nk buat ape nak tunggu pukul 2. Tensi gile ari tu. Tapi rase pelik jugak, sebab aku sorang je yang lone ranger ari tu. 



Sampai GB g beraya umah Kak Ma. Kak Ma masak stimbot ngan fruit cocktail Mekasih Kak Ma len kali masak lagik bebanyak yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Hahaha.

.

Eh apepasal yg pakai baju kaler pink tu gemuksss sesangat? Salah baju gamaknye. Hahaha 

Sorry la memang sekarang kekurangan bahan berita untuk entri blog. Tepu dah otak aku nk bercerita. Nanti nanti ar. 

Babai! 

Have a nice day korang!


p/s : Kekoalaan kemanakah anda menghilang? 



1 comments:

cik hani said... [Reply]

lama tak ke mcd KT.
kalau naik bas, amik peluang la tapau kat sana..

tt