Wednesday, July 15, 2015

2 Bulan

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt 

=) 

Ermm dah 2 bulan arwah pegi. Esok lusa dah nak raye. Kehilangan tu memang dirasai. Lebih lebih lagi birthday arwah tahun ni time bulan posa. Same macam tahun lepas. Teringat mesej arwah last year. Hehehe. He tried to reply the message walapun kadang kadang ayat tu tunggang langgang. 

Then pagi ni bangun tido, check timeline fb, nampak Kak Long update Kak Ma, sepupu arwah dah tak de. Innalillah. Lagik 2 hari nak raya. Aku tak leh bayang macam mane keadaan Abg Ji dan anak-anak. 

Tapi nak buat macam mane, kalau ajal kite dah sampai, sesaat pun dah tak leh nak mengelak kan. 

Ermmmm. 

Korang dah balik raye? Aku esok akan balik ke kampung. In sha Allah 

=) 

Babai!

1 comments:

cik hani said... [Reply]

seoga roh mereka ditempatkan di kalangan yang beriman.
al fatihah..

hati-hati balik kampung

tt