Monday, October 15, 2012

Join Segmen : I Wish

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt ;)

eh, eh ade entry lagik ^_^. cam ni citenye, tadi duk blogwalking ade jumpe satu blog ni. tuan empunye blog Wourmen a.k.a Syaza ni ade buat segmen 'I Wish'





untuk join segmen ni senang jek :)

1. Dalam entry korang mesti ade   "I wish..."
2. Dalam entry tu masukkan ape kah yg korang Wish kan secara simple dan padat serta menarik :) 
3. Jangan lupe nyatakan  "Entri ini saya kongsikan bersama Wourmen Blogspot"
Senang je kan..

so, ape yg aku I  WISH kan

~mampu jadi 'sweet & sour' untuk seseOrang di mase depan *sape pun aku tatau*
~ sambung study sampai PHD ;) *InsyaAllah*
~ banggakan family aku ;)
~ mampu buatkan semua Org di sekeliling aku 'tersenyum'
~ mampu menjadi hamba yg mentaati segala suruhan dan larangan -Nya *amin*


tu je kot.. sebab aku rase aku tade wishlist yg lain..

SO, jangan lupe join segmen ni erk. Klik SINI untuk join segmen ni erk..

Papai :)

5 comments:

Tieah Madian said... [Reply]

Ala ala ala.. Wishlist tu biasa mat salleh kata "general". Haha. Buat lagi. Haha.

Nuyue Jannah Bt Muhammad said... [Reply]

@Tieah Madian buat lagik? nak wishlist pe lagik.. tade dh kot.. erk ade satu lagik nk cari lelaki mase depan *pengsan*

EPIK said... [Reply]

i wish to have a limitless wish...hahaha :)

Potrait Manusia Menggunakan Jari

Nuyue Jannah Bt Muhammad said... [Reply]

@EPIK wishlist memang tade limit cume kite perlu cari mane yg jadik keutamaan ;)

Khalilah MNor said... [Reply]

InsyaAllah... Mudah-mudahan semuanya termakbul... :)

tt