Sunday, October 7, 2012

Incek Kesayangan ~

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt =)

Oh Ahad lagik ! Tak berape nk tensiOn sangat tapi rase kebluran tahap tertinggi neh. Okeh. Blur tu tOlak tepi dulu. Duk blur-blur banyak-banyak pun keadaan tak kan jadi Ok cam dulu balik dh. Haha.

Okeh. Ari ni entry special untuk Addin. Oh sape Addin ni. Incek bOiprennnn ! Incek bOipren kite masih kanak-kanak yerk. Carik bOipren yg tua tak de. Taram yg ni je la. Haha. Kan Kakak kan. =)

Incek bOipren dapat kete baru. Ayah belikan. Fuh memekak bising satu rumah. Bunyi cam siren kete polis. Neno neno neno..

Sampai ke dalam bilik aku dia bawak masuk kete neh T_T
Sabar je la aku ngan budak cekenit neh.
Penat duk main kete, laju je dia masuk bilik. Nampak lappy, terus 'Pin Pin Pin Pin'
T_________T
Ade style tuh ^^,
Langgar dinding bilik Ibu - Practise makes PERFECT !

Gigih betOi Incek Boipren >,<

Lokasi : Bilik Cik Awek -Mok Yu-
Dahi Incek Boipren dah berlubang T.T

Sangkut dagu kat pOrt baek punye !
Ni tengah duk rancang agenda T_T

Aish. Muke nakal jek T_T

Ni baru sesi warming up!

'Wit wit Wit'

Duk try jugak nk bukak purse aku >,<

Ni tragedi neh T_T

Duk usha ape tatau la

Milo Kak Long tetap jadik pilihan.
Tengah-tengah duk tunggu makanan, skali Incek bOipren nampak air kat meja sebelah.
Terus jerit 'air air air'
Org dalam kedai semua pandang kami
T______T
Cam kene dera je dia duk jerit..

5 minit je dia duk dalam baby chair tu.
bile dh bOsan, selamba je dia merangkak naik atas meja
T______T

Itu la Incek bOipren aku. Sejak bOleh 'kaki' ni langsung tak reti nak duk diam.
Keje tawaf dalam umah je.
Satu malam tu, aku tengah 'kekoh' cekelat.
Selamba badak dia je dia rampas dari mulut aku
T_______T

Dah start rindukan beliau. T_T
Adik, meh balik meh. Duduk umah Mama..
Umah Ibu tak best.. Meh balik...

K bai.

p/s : Pagi tadi aku bersemangat sbb aku rase aku makin Ok. tapi tak !
p/s/s : Tahniah kawan aku. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.
Pesanan penaja : Semoga awak bahagia ngan jalan yg awak bilik. Sekali awak 'buang' saye, tak kan saye muncul kali ke dua utk awak. Sekian.

2 comments:

Tieah Madian said... [Reply]

Alololo comel Addin. Hehe. Anak buah memang boleh buat "dunia sedih" kita btukar gembira. Enjoy!

P/s : Jangan pandang belakang lagi kak nurul.

Nuyue Jannah Bt Muhammad said... [Reply]

@Tieah Madian Yup. Ni bile Incek Boipren dh balik, umah jadi sunyik je T_T

tt