Sunday, October 7, 2012

Asal Aku OK !

www.tips-fb.com

Assalamualaikum wbt =)

Hye readers ;)

Pernah tak dengOr Awi Rafael - Asal Aku Ok? Tak pernah dengar erk. Meh aku tempek VideO Lagu tu =P


Lirik Lagu Asalkan Aku OK – Awi Rafael

Selamat pagi, selamat pagi aku ucapkan
Burung merpati bernyanyi di ruang halaman
Hidup ini indah ku kata, Hidup ini indah lawa
Hidup ini indah ternyata

Selamat petang, selamat petang aku ucapkan
Kanak-kanak kecil berlari di ruang halaman
Hidup ini indah ku kata, Hidup ini indah lawa
Hidup ini indah ternyata

Asalkan aku ok, duit dalam kocek
Hidup dengan sederhana
Keluarga semua ok, masa depan cantik
Hidup jauh narkoba dunia

Asalkan aku ok, hidup macam taukeh
Teman ada sentiasa
Bernyanyi dan karaoke, kaya macam Datuk K
Hidup tanpa masalah dunia

Hidup mewah tanpa berhutang
Hati bersih tak lupa sembahyang
Inilah kehidupan
Inilah kehidupan

Otak cergas tanpa menipu
Jangan marah-marah tak perlu begitu
Inilah kehidupan
Inilah kehidupan

Asalkan aku ok, duit dalam kocek
Hidup dengan sederhana
Keluarga semua ok, masa depan cantik
Hidup jauh narkoba dunia

Asalkan aku ok, hidup macam taukeh
Teman ada sentiasa
Bernyanyi dan karaoke, kaya macam Datuk K
Hidup tanpa masalah dunia


Aku rase lirik lagu ni cOmei jek :) Aku rase life aku getting better walaupun bermacam ribut perit yg duk dum dam dam..


Aku rase aku Ok walaupun TERMINUM milO + makanan ikan. Sib baik aku tak muntah kuar sisik ikan jek =.=


Aku rase aku Ok walaupun aku TERMAKAN cupcake yg dh dimastautin Oleh semut itam yg kaler kecik-kecik..


Aku rase aku Ok walaupun aku tau jam dah berdenting 8 kali, jarum panjang kat nombor 12, jarum pendek kat no 8 tapi aku still duk bergOlek kat katil. tak sampai 2 minit dh gelabah, siap-siap nak g keje sebab dh lewat T___T


Aku rase aku Ok walaupun aku tak berape nk centre lagik Otak neh =(


and now, aku rase kelam kabut bile tetibe macam banyak keje kene buat.

Oh cik debab, jangan merungut! Tu memang keje hakiki ko.


Haha...


Ye, aku Ok..


Thanks pade sesape yg concern..

Lep banyak banyak :)


Kbai :)


p/s : Ur life is in ur hand :)

p/s/s : Miss my smile? haha

3 comments:

Anonymous said... [Reply]

tiffany outlet ndxsjr bigkiw tiffany and co outlet kndtqp rrqrtv tiffany outlet store xocxxs http://www.saclouisvuittonsortie.com
coach purses purpmd tjyvcz coach outlet store online qqbstn irdgsz coach purses qegfno http://www.saclouisvuittonsortie.com

Anonymous said... [Reply]

sac longchamp pliage fpyyrl tanpcs sac longchamp pliage anqzuo qxzdwb sac longchamp pliage nyfuwk http://www.coachfactory2013outlet.com
coach outlet store online rxqhzd jvcpox coach outlet store online zokxtw qgwnqb coach outlet dtwkno http://www.2013saclongchamp.net

Anonymous said... [Reply]

burberry handbags grunzw gseu burberry outlet rulpau usyv burberry outlet store qproad qbpi uggs sale grtvkp khhc ugg outlet online hcmulw jtwc ugg boots sale ngnohf ocyq ugg boots cheap yzhzbr nkas ugg boots cheap woazue flfl michael kors outlet ztoftx pfmc michael kors online outlet agsbli bmbf michael kors 2013 paqexn ncbm longchamp handbags outlet bougcr ulkc longchamp outlet rvsojc xyvm longchamp bag roasvb zrun http://www.e4ni.com gecjku axqg

tt