Tuesday, January 18, 2011

Patut Ke Tak Patut

www.tips-fb.com

After dapat jekkad jemputan tadi, mOod tibe-tibe jek bertkar channel.. sib baik Org x bape nak pasan :| tegang seketika :| dan berteusan sampai ke petang.. hingga perut aku ni pun terase mencucuk-cucuk.. hate this feeling !!! tapi lepas dibuat pertimbangan, duk pikir patut  ke tak, dan jawapan bagi menyelesaikan masalah yg menyakitkan perut aku ni, jawapannyer adalah TAK PATUT [ xde sape pun dibenarkan ubah keputusan ni  ]

Hokey, ni bermaksud, skali lagik aku wat Org sakit hati :| tapi reasOn aku kukuh.. aku x nk bersiikap hipOkrit semata-mata nk amek ati Org.. nOorul jannah yg dulu sanggup wat cam tu.. tapi yang skrg NO!!.. biar la pe Org nk cakap pun,aku da x kesah :)) kepada mereka yg memahami, thanx.. fOr thOse yang xtau cite ujung pangkal, jangan sesenang ati kOrang jek nak judge aku.. 
adiOs..

2 comments:

sentebale said... [Reply]

x patut ence x berapa arif tu buat anda begitu...saya turut geram pd beliau..huh!!!

sentebale said... [Reply]

geramnya pd ence x patut tu...!!!!!!!

tt